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Our logbook, to let you find our news, events and stories and discover the world of Bisol and Jeio.

Inaugurato il nuovo spazio espositivo di Bisol1542 a Vinitaly 2019

Bisol1542 ha presentato per la prima volta a Vinitaly uno spazio interamente dedicato in cui accogliere clienti, stampa, winelovers. Il nuovo stand è stato realizzato con l’esclusiva media partnership di Marie Claire Maison.

L’eccellenza del Prosecco Superiore per la prima volta a Identità Golose

Prosecco Superiore Bisol1542 e Ristorazione d’Eccellenza? Of Course!
Per la prima volta nella storia del principale Congresso internazionale di Alta Cucina italiana, Identità Golose, che si è tenuto a fine marzo scorso a Milano, si è svolta una degustazione tenuta da un brand di Prosecco Superiore, il nostro Bisol1542. 

Peak Prosecco? Don’t be so sure, says Bisol president

DECANTER

John Stimpfig

The Wine Advocate rewards Bisol’s excellence

Two Prosecco Superiore Bisols – Crede Brut and Molera Extra Dry – have been respectively awarded a score of 90 and 89 points from one of the most influential wine magazines in the world, “The Wine Advocate”.

Bisol five-time champion at the Gilbert & Gaillard International Competition 2018 


The historic Valdobbiadene winery wins over the experts of the French guide Gilbert & Gaillard, winning five prestigious awards.

Welcome to the Road of Prosecco and Wines of the Conegliano Valdobbiadene Hills

A scenic route surrounded by steep hills, fascinating landscapes and ancient history.

@BISOL.PROSECCO

Welcome in the heartland of #ProseccoSuperiore: Valdobbiadene. #Bisol

@BISOL.PROSECCO

Saturday vibes. Enjoy Jeio! #enJeio

@BISOL.PROSECCO

A special night with Bisol bubbles and its unmistakable touch of green! Raise your glasses for the new era of #Bisol! #ProseccoSuperiore #EnJeio

@BISOL.PROSECCO

All the essentials for a sunny early-summer Sunday. Enjoy Jeio! #EnJeio

Falstaff Magazine names Cartizze Dry DOCG Bisol the “king” of Prosecco

Le bollicine esclusive e “minerali”

IL MESSAGGERO

Il successo del Prosecco. Bisol: “La nostra forza è il legame con il territorio”

CRONACHE DI GUSTO

Manuela Zanni

Una nuova era per Bisol prosecco «più glamour». E la firma di Enzo Miccio

IL GIORNO

Bisol wines on the podium of the International Wine & Spirit Competition 2018

Bisol won three silver medals at the renowned international competition held in England.

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Fondo europeo agricolo per lo sviluppo rurale: l'Europa investe nelle zone rurali

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